Nu is het tijd voor jou als ouder.

UITNODIGING

 

Graag nodig ik je uit om als leercliënt voor mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut plaats te nemen op één van deze stoelen. Psychodynamisch betekent letterlijk, psyche in beweging, en dat is wat we gaan doen.

Wat betekent dat voor jou; je kunt met alle vragen waardoor je tijdelijk of misschien gedurende wat langere tijd niet lekker in je vel zit bij mij terecht. Of met een steeds terug kerend gedrag/gevoel op bepaalde triggers, met opvoedkundige vragen, burn-out klachten enzovoort. We gaan er samen naar kijken, zodat jij nieuwe inzichten kan opdoen en je levenspad met een goede mind set kunt vervolgen. En dit voor een zeer gereduceerde prijs van € 10.00 per sessie voor één tot anderhalf uur.

Wat betekent dit voor mij; dat ik na het behalen van mijn eerste tentamens praktijkervaring kan en mag opdoen.

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact met mij op via tel. 0622142125 of mail naar info@jari-westerbork.nl, ik kijk uit naar je reactie.